Het is zondag dus onze vaste afspraak met onze top 20. Deze week zijn er 2 nieuwkomers.

De eerste nieuwkomer is Stash ft sarah bettens met I need a woman komen ze nieuw binnen op plaats 19. De 2de nieuwkomer is onze hittip van deze week dat is het betere dancewerk van DJ Kicken vs sonic solutions met hun nasty creep. Ze komen samen nieuw binnen op nummer 17.

Deze week hebben we ook vele stijgers. Zo stijgt Spring deze week in hun 2de week van plaats 20 naar 15 met hun Juf van Fysica en gaat Sean paul met zijn ever blazin' van 18 naar 14. Ook Ellen mag met haar Lucky Lucky 2 plaatsen hoger en belandt zo op 13.

Intussen is de top 10 ook grondig door elkaar geschud. Zo mag eminem ook 2 plaatsjes vooruit met zijn when i'm gone belandt hij zo op 7. Maar de sterkste prestatie van deze week komt weer van Born. Want zijn fools rush in stijgt liefst 5 plaatsen en mag zo op 5 plaatsnemen.

Zo opent hij de top 5 die grondig veranderd is want ook nummer 4 stijgt geweldig door. Isabelle A komt namelijk van 8 met haar ik heb hem zo lief. 3 blijft 3 en dat zijn de pussycat dolls met hun stickwitu.

De top is omgedraaid en zo moet udo na 5 weken nummer 1 tevreden zijn met de 2de plaats en zijn isn't it time. Zo mag Goodbye my lover de 1ste plaats innemen van James Blunt. Proficiat James Blunt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: