Het is zondag en dus tijd voor een top 20. Het duurde wel iets langer dan voorzien wegens de technische problemen met ftp maar hij is er nu toch.

Deze week tellen we 2 nieuwkomers en een enkele zittenblijver. Dit wil zeggen dat we liefst 11 dalers en 7 stijgers hebben.

We beginnen zoals gewoonlijk bij onze nieuwkomers. De eerste nieuwkomer vinden we terug op plaats 20 en dat is voor eurosong 4 kids kandidaat Max met zijn eeuwig voor altijd. De 2de nieuwkomer is er 1 van formaat. Deze week is dat niemand minder dan Madonna de queen of pop. Ze komt met haar nieuwe single binnen op 14 en is tevens onze nieuwe hittip.

De stijgers beginnen we op plaats 11. Het is ineens onze sterkste stijger want blonde meisjesidool Pim en zijn nieuwe single Vannacht stijgt liefst 9 plaatsen. Op plaats 10 komen we dan weer wouter tegen die na "Walking in Memphis" zijn succes probeert te evenaren met "One little stap" en daar goed opweg is want klimt van 18 naar 10.

Op plaats 9 komen we Gene thomas tegen met "Ik leef" en klimt zo van 14 naar 9 dus 5 plaatsen winst. Op 7 vinden we dan weeer mylo vs miami sound machine terug met hun doctor pressure komen ze van plaats 10.

De top 5 openen we met ex-nummer 1 de Pussycat dolls ft busta rhymes en hun don't cha. Ze zaken deze week van 4 naar 5. Op 4 nog een daler, ze komen van plaats 3 en de sugababes moeten met hun Push the button het podium prijsgeven deze week.

Het podium openen we dan weer met een stijger en dat is star-academy winnares Katerine en haar nieuwe single "Here come all the boys". Deze week klimt ze van 6 naar 3. Op 2 komen de nummer 1 van vorige week tegen en dat is Bob sinclar met zijn love generation. Dat wil dus zeggen dat Natalia haar 1ste nummer 1 in de top 20 te pakken heeft en dat samen met de Pointer Sisters. Want ze stijgt deze week van 2 naar 1 met hun "sisters are doing it for themselves". Proficiat Natalia en de Pointer sisters.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: