Voor de meeste Vlamingen was voorbije zondag geen aangename dag want iedereen moest gaan stemmen, ook wij trouwens, maar voor Tonya en vriendjes was dit net omgekeerd. Tonya blikte namelijk zondag in danscentrum Aike Raes haar nieuwe videoclip in.

Tonya brengt namelijk de komende maanden een ode aan de heilige Sinterklaas en de Kerstman. Voor beide songs rond deze heren werd zondag alvast een schitterende videoclip gedraaid. Sinterklaas kwam alvast meespelen en zorgde zondag voor een ware stunt. De heilig man reed namelijk op een moto, alvast een niet alledaags beeld. Het resultaat kan je binnenkort alvast op verschillende TV-stations zien en het beloofd de moeite te worden.

Wij mochten zondag exclusief voor jullie mee de studio induiken samen met Tonya en al de dansers en figuranten. In het fotoalbum van tonya kunnen jullie alvast een reeks exlclusieve foto's bekijken van haar videoclip opnames. Maar dit is lang nie alles, eind november begin december wanneer Sinterklaas en de Kerstmis hun pakjes uitdelen mag je bij ons trouwens nog vele foto's van de clipopnames verwachten.

Verslag clip Sinterklaas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: