Vorig weekend werd het Antwerps Sportpaleis helemaal ingenomen door Linda, Regi en Filip van de populaire dance-formatie Milk Inc. Vorig jaar werd de 10de verjaardag van Milk Inc. speciaal gevierd in het Sportpaleis met één uitverkocht Supersized concert. Voor de 2de editie waren er in mum van tijd drie zalen uitverkocht en dus was Supersized II goed voor meer dan 45.000 bezoekers.

Na de première van Supersized II waren Linda, Regi en Filip erg onder de indruk. “Goh, ik kan het nog altijd niet geloven dat zoveel mensen kwamen kijken naar onze Supersized concerten. Ik was al blij toen we één voorstelling hadden uitverkocht en één keer mochten spelen. Drie keer, dat heeft al onze verwachtingen overtroffen!”, zegt Linda Mertens van Milk Inc.

Leuk nieuws voor de fans van Milk Inc. want na ‘Sunrise’ verschijnt er over enkele dagen de gloednieuwe single ‘Tonight’. “De single gaat eigenlijk over mensen die zich gaan amuseren. Mensen die na een zware werkweek eens goed uit de bol gaan, naar een concert komen kijken van Milk Inc. bijvoorbeeld”, zegt Regi Penxten wanneer we praten over ‘Tonight’. Voor de nieuwe single heeft Milk Inc. opnieuw gezocht naar originele, catchy geluiden. Op het eerste gehoor valt ons vooral het aanstekelijke vioolrif op die verwerkt zit in het nummer. “Zoals altijd proberen Regi en ik qua muziek iets origineels te maken. De basis van een Milk Inc. nummer is de popsong, daarnaast zorgen we ervoor dat de muziek vooral origineel blijft en aanstekelijk klinkt.”, zegt Filip Vandueren van Milk Inc.

De volgende week(en) zal de promotie voor de nieuwe single ‘Tonight’ van Milk Inc. starten. Als videoclip komt er – net als vorig jaar – een live-clip aan gemaakt uit de beelden van het Supersized II concert van Milk Inc.

In het pop- en showbizznieuws op Jim kun je trouwens nu zaterdag 06/10 om 17u00, 19u30 en 23u00 en zondag 07/10 om 18u30 kijken naar de reportage van Milk Inc. Supersized II. Een samenvatting van het concert kan je later dit jaar op Jim bekijken.
Volgende week zaterdag 13 oktober staat Milk Inc. in de Ethias Arena in Hasselt tijdens de TMF Awards. Benieuwd of de groep één of meerdere van zijn 3 nominaties kan verzilveren met een award. Meer Supersized kan je krijgen op zaterdag 27 september 2008, dat is de eerste dag van de nieuwe concertreeks Supersized III waarvoor je vanaf deze week al tickets kan bestellen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: