© VRT 2009 - Lies Willaert

Vanaf vrijdag 13 maart maken Tom Lenaerts en Michiel Devlieger het leven voor ieder van ons weer een pak eenvoudiger. In Voor Eens & Voor Altijd maken zij voor eens en voor altijd komaf met heersende maatschappelijke vooroordelen en met de hardnekkigste vooroordelen over hun gasten.

Dat is welkom ook, want na maanden van algehele nationale besluiteloosheid vinden Tom & Michiel dat zij niet langer langs de zijlijn kunnen blijven staan en nemen zij hun verantwoordelijkheid. Een machtsvacuüm zal pas verdwijnen als er iemand in duikt.

En dus ontvangen Tom & Michiel wekelijks twee prominenten op Canvas. De ene komt uit de wereld van de politiek en de andere uit een heel ander maatschappelijk domein (de media, de sport, muziek, film, enz.). Tom & Michiel laten hun gasten aan het woord over de meningen en vooroordelen die over hen bestaan om te onderzoeken welke kloppen en welke niet.

Is Bert Anciaux toerekeningsvatbaar? Is er te weinig Vlaamse muziek op de radio? Is Groen! nog nodig? Mist Yves Leterme natuurlijk leiderschap? Schrijven de beste pennen voor De Morgen? Is Freya Van den Bossche klaar voor een comeback? Dient Bart De Wever de Vlaamse zaak? Is veldrijden topsport? Is Caroline Gennez een SP.A-babe? Wordt Tom Barman verkeerd begrepen? Kan Jeff Hoeyberghs zelf een dokter gebruiken?

Zo wordt rechtgezet wat krom zit in de hoofden van de mensen en krijgen we voor eens en voor altijd een compleet en correct beeld van de werkelijkheid én van de gasten van Tom Lenaerts & Michiel Devlieger.

Voor Eens & Voor Altijd vanaf 13 maart op vrijdag om 20.40 uur op canvas

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: