De Cock Late Night op Wereldaidsdag

Vandaag staat De Cock Late Night in het teken van seks en veilig vrijen. Tom De Cock peilt op MNM naar het seksleven van de luisteraars en gaat er dieper op in met een seksuologe van Sensoa. Naar aanleiding van Wereldaidsdag, ook op 1 december, blijven ook hiv en aids niet onbesproken.

Woensdag 1 december wordt een spannende dag voor MNM-dj Tom De Cock … Komt zijn hiv-test negatief terug of niet? De enveloppe met de uitslag van het bloedonderzoek blijft potdicht tot tijdens de live-uitzending van De Cock Late Night. Uiteraard leent De Cock zijn lichaam niet zomaar aan de wetenschap: woensdag is het Wereldaidsdag. Tijd om het eens te hebben over het beest met de twee ruggen, de dans der geliefden, kortom: seks. Hoe doen de luisteraars het? Hoe vaak, met wie, waarom en vooral: hoe ver gaat seks voor hen?

Terwijl de luisteraars vertellen over hun seksuele escapades, gaat Tom De Cock samen met een seksuologe van Sensoa, het Vlaams service- en expertisecentrum voor seksuele gezondheid en hiv, na of ze risico lopen op seksueel overdraagbare aandoeningen. Maar in de eerste plaats wordt het dus met rooie oortjes luisteren naar ongecensureerde verhalen uit Vlaamsche slaapkamers en tuinhuisjes. En omdat het soms toch een beetje gênant blijft bij de apotheker en aan de kassa van de supermarkt, deelt De Cock gratis condooms uit. De Cock Late Night, voor één keer De Fok Late Night, op woensdag 1 december om 21.00 uur op MNM.

De Fok Late Night: op woensdag 1 december van 21.00 tot 00.00 uur op MNM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: