Morgen, dinsdag 4 oktober, rijdt WK-kopman Tom Boonen zijn laatste wedstrijd op Waalse bodem over de kasseien van de Memorial Frank Vandenbroucke (Binche-Chimay-Binche). Hij zet immers een punt achter zijn carrière na Parijs-Roubaix in 2017. Ook collega-kopman en olympisch kampioen Greg Van Avermaet verschijnt aan de start om zich voor te bereiden op het WK in Qatar. De afsluiter van het Waalse wielerseizoen is meteen ook zijn eerste koers in de Napoleon Games Cycling Cup.

Tom Boonen en Greg Van Avermaet krijgen concurrentie van onder andere Sep Vanmarcke, Zdenek Stybar, Jens Debusschere, Jürgen Roelandts en Oliver Naesen. Wie volgt de Nederlander Ramon Sinkeldam op als winnaar van Binche-Chimay-Binche? De wedstrijd is live te volgen bij VTM om 15.25. Tom Coninx, Nico Mattan en Johan Museeuw doen de voor- en nabeschouwing. Het wedstrijdcommentaar is van Merijn Casteleyn en Kevin De Weert.

Napoleon Games Cycling Cup: Binche-chimay-binche dinsdag 4 oktober 2016 live bij vtm, vtmnieuws.be en via de vtmnieuws-app om 15.25

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: