www.tokiohotel.com

Ready Set Go, It’s time to … SCREAM!!! Tokio hotel geeft het woord “fluitconcert” een nieuwe betekenis.

In een uitverkocht Vorst Nationaal gaf Tokio Hotel maandagavond het startschot voor het Europese luik van de “1000 Hotels” tour. De hype die verder uitdeint van Europa naar Amerika zorgt voor massahysterie in en rond Vorst Nationaal. Sommige uitbundige fans stonden reeds enkele dagen op voorhand aan de ingang van Vorst Nationaal te wachten op Bill en co. Sommige “die hard fans” vonden dan ook dat een dagje spijbelen van school slechts een kleine toegeving was om hun Duitse helden van op de eerste rij aan het werk te kunnen zien.

Met zowel Duits- als Engelstalige nummers lieten ze Vorst Nationaal letterlijk en figuurlijk uit zijn voegen barsten. Toen Bill, frontman van de groep, als eerste op het podium verscheen was er minutenlang een oorverdovend gekrijs van alle tienermeisjes, of beter gezegd bakvissen, die de zaal rijk was. Samen met Tom, gitarist en tweelingbroertje van Bill, Georg (bassist) en Gustav (drums) speelde Tokio Hotel heel Vorst plat.

Nadat de playlist was afgewerkt, die alle grote hits bevatte, bedankte Bill een uitzinnig publiek en kondigde het laatste nummer aan. Afsluiter van dienst was hun monsterhit “Monsoon”, de duizenden tienermeiden gilden dan ook voor de zoveelste keer Vorst Nationaal bij elkaar. Even verlieten ze het podium waarna ze het publiek nog tot twee maal toe trakteerden op enkele akoestische bisnummers.

Voor zij die geen ticket konden bemachtigen voor Vorst Nationaal is er een herkansing gepland op 13 juli. Dan speelt Bill en de zijne op de “main stage” van Werchter Boutique. Tickets en info op www.werchterboutique.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: