Inmiddels zijn we meer dan 1 uur ver op de TMF Awards en hebben we al heel wat artiesten en Awards gehad op het Podium. Zo stonden ondermeer: Nailpin, The Freestylers, Kaye Styles, Laura R en Bob Sinclar op het Podium.

Ook hebben we al enkele Awards zien voorbijgaan. Ondermeer deze van Best Male, Best Dance, Best Alternative en Best Pop.

De Volgende Awards is zeker niet de minste. Niets minder dan "Best Rock". Deze wordt uitgereikt door Tanja Dexters en 10 voudig wereldkampioen motorcross Stefan Everts. Samen kwamen ze het podium opgereden op de moto. Zo mocht Tanja ook eens proeven van een moto tussen haar billen.

The Winner van "Best Rock" Internatiaal zijn de Red Hot Chili Peppers geworden. Ze versloegen in deze categorie alvast ondermeer: Muse, Greenday en Placebo.

De strijd voor "Best Rock" nationaal werd uitgevochten door 2 eerdere winnaars: Zornik en dEUS en ook nog Nailpin en A Brand.
Voor de winnaar was het alvast niet de eerste keer dat hij deze award mocht meenemen en ook niet de eerste van de avond. Natuurlijk hebben we het dan over Zornik en Koen Buyse.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: