Tinne Oltmans viert feest, want vandaag komt haar nieuwe song ‘Feestje in m’n hoofd’ uit. Een heerlijk uptempo nummer met een diepere boodschap over hoe de wereld ons constant lijkt in te halen, en hoe we allemaal wel eens nood hebben alles op pauze te zetten. Over hoe dat ene feestje waar je je kan overgeven aan het moment, je kan helpen alles even los te laten. Even zonder grenzen jezelf verliezen.

Tinne schrijft steeds over onderwerpen die dicht bij haar staan. Na een hele drukke en emotionele periode voelde ze dat ze nood had om even te ontsnappen aan alles. Een spontane avond werd een uit de hand gelopen feestje, en die inspiratie werd dan weer deze song.

Tinne schreef de tekst en muziek samen met de Nederlandse producer Rowan Smeets. De elektronische samples, veel synths maar ook live instrumenten zoals o.a. gitaren door Tom Lodewyckx, zorgen voor het perfecte feestje in jouw hoofd. Het is een menselijke en herkenbare song met catchy beats en melodieën. Kortom, de ideale soundtrack voor de wildste zomeravonden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over