Met ingang van zondag 8 oktober klinkt de zondagavond van radiostation KINK nooit meer hetzelfde: Tim Op het Broek opent vanaf dan elke week de Avondapotheek!

"Wanneer de zondag langzaam wegebt, de straten leegstromen en het laatste biertje wordt getapt is er altijd nog de Avondapotheek", zegt Op het Broek over z'n nieuwe programma. "Verwacht avontuurlijke en verrassende radio. Honderd procent KINK, maar ook honderd procent Tim".

Naast de Avondapotheek - elke zondagavond tussen negen en middernacht - blijf je Tim ook elke doordeweekse middag horen tussen 16 en 19 uur.

"Ik kijk uit naar Tim's nieuwe creatieve broedplaats", aldus programmadirecteur Michiel Veenstra. "Als er iemand weet te verrassen door de schoonheid van het medium radio keer op keer op nieuwe wijze te laten horen, is het Tim wel".

Tim Op het Broek (41) werkt sinds de start van KINK bij het radiostation, waar hij sinds mei 2019 de belangrijke middaguren tussen 16 en 19 uur presenteert. Ook maakte hij eind 2021, midden in de COVID-periode, een week lang solo radio om geld op te halen voor de hardwerkende werknemers in de zorg.

Begin dit jaar publiceerde hij de met veel lof ontvangen podcastreeks More Than A Feeling over oud-KINK en Veronica-DJ Alfred Lagarde.

Tim Op het Broek werd in 2021 en 2023 genomineerd voor respectievelijk de Zilveren Radioster en Gouden Radioring voor Beste Presentator en werd hij in 2022 geëerd met een Speciale Vermelding door de jury van de Zilveren Reissmicrofoon.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: