Vandaag de dag bestaat The Top of Music (www.thetopofmusic.be) iets meer dan 3 jaar en in al die tijd zijn we uitgegroeid tot een groot showbizzmedium. Dagelijks bieden we onze bezoekers het interessantste showbizznieuws aan en zijn onze redacteurs en fotografen dagelijks de baan op om uitgebreide (foto) verslagen online te zetten.

Maar na al die tijd zijn we nog altijd ambitieus, en willen we nog steeds verder groeien. Om nog meer te groeien zijn we daarom op zoek naar bekwame redacteurs en fotografen die zich willen inleven in de showbizzwereld. Het schrijven van teksten gebeurt net zoals het maken van fotoreportages op vrijwillige basis en wordt dus niet betaald.

Wel bieden we jullie een uitstekende leerschool aan waar jullie een berg aan ervaring kunnen opdoen. Heb jij er ooit van gedroomd om de backstage sfeer op te snuiven op Marktrock of Maanrock. Of was het jouw kinderdroom om wereldsterren als Kelly Clarkson, Anouk, Celine Dion,… aan het werk zien. Het kan allemaal. Wij zoeken namelijk nog bekwame redacteurs en fotografen, die in het bezit zijn van reflexmateriaal, die dit soort evenementen willen verslagen.

Als jij gepassioneerd bent door showbizzland of je tekstuele kunsten wil tonen, dan ben je bij The Top of Music zeker aan het juiste adres. Wil jij meer info over ons of ben je geïnteresseerd om als journalist of fotograaf voor The Top of Music de baan op te gaan? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten via info@thetopofmusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: