The Top of Music is eindelijk terug na de problemen van de voorbij dagen. U zal zich misschien wel afvragen waarom de site de voorbije dagen nauwelijks of niet openging en waarom al het nieuw materiaal van na 31 augustus verdwenen is ?

Spijtig genoeg is dit simpel te verklaren. Onze hostingmaatschappij voerde op de nacht van 31 augustus op 1 september een serverupgrade uit op de site waar ook onze server stond. Nu bij die upgrade zorgde nadien voor veiligheidsproblemen waardoor externe mensen er telkens in sloegen om de server offline te halen. Aangezien de oorzaak van dit probleem niet snel kon gevonden worden is beslist om de website van server te veranderen.

Intussen is de site op de andere server gezet maar wegens dezelfde veiligheidsredenen is dit moeten gebeuren met een backup van 31 augustus waardoor nu verschillende nieuwsberichten en fotoalbums ontbreken. Wij doen alvast al het mogelijke om jullie zo spoedig mogelijk al het achterstallige nieuws en foto’s te bezorgden zodat jullie toch niets hoeven te missen.

Bij het terugzetten van de site bleek al dat al onze fotoalbums niet mee gebackupt waren. Dit wil zeggen dat wij deze allemaal terug moeten uploaden naar onze server maar aangezien dit zeer veel tijd vergt kan het zijn dat u hier nog enkele dagen hinder van ondervindt. Tijd terwijl hebben we wel ons fotoalbum een beetje opgekuist.

Wij bieden alvast onze excuses aan voor het ongemak. Spijtig genoeg moesten wij ook machteloos toekijken tot dit opgelost was.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: