The Searchers kondigt vandaag aan dat 'The Personal History of David Copperfield' binnenkort beschikbaar is via Video on Demand. De film, kleurrijk verteld door regisseur Armando Iannucci ('Death of Stalin'), is zowel tragisch als hilarisch en beschikt met Dev Patel ('Lion'), Tilda Swinton ('We Need To Talk About Kevin'), Hugh Laurie ('House') en Ben Whishaw ('Mary Poppins Returns') over een absolute sterrencast!

  • De Standaard - ***
  • Knack Focus - ****
  • HUMO - ***
  • Metro - ***

'The Personal History of David Copperfield' is vanaf 23 december te zien via iTunes, Google Play, Telenet, Proximus, ZED vanuit je zetel en Cinema bij je Thuis. De ideale film om de kerstvakantie mee in te zetten!

THE PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD

iTunes, Google Play, Telenet, Proximus, ZED vanuit je zetel, Cinema bij je Thuis

'The Personal History of David Copperfield' is gebaseerd op de wereldberoemde roman van Charles Dickens. De film speelt zich af in de negentiende eeuw en vertelt het levensverhaal van de jonge David Copperfield (Dev Patel). Nadat hij door zijn stiefvader uit huis wordt gezet, belandt David van het ene avontuur in het andere en ontmoet hij de meest excentrieke personages uit het Victoriaanse Engeland zoals zijn extravagante tante Betsy (Tilda Swinton). Zijn reis leidt hem van vodden naar rijkdom en weer terug, maar de leergierige Copperfield trotseert zowel voor- als tegenspoed met opgeheven hoofd.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: