Live is Live heeft voor de derde editie in 2024 alvast twee mooie headliners te pakken: The National speelt op vrijdag 28 juni en nineties-helden The Smashing Pumpkins op zondag 30 juni. Daarmee wordt de zomer weer goed ingezet vanuit het Middenvijver-park in Antwerpen. We gaan dit jaar opnieuw voor de volle drie dagen, gevuld met de beste artiesten, het lekkerste eten en alle comfort die onze bezoeker wenst.

The National schitterde op het podium van de eerste editie van Live is Live, nu komt de Amerikaanse band terug na een zeer productief jaar met twee prachtalbums: ‘First Two Pages of Frankenstein’ en ‘Laugh Track’. The National wentelt zich nog steeds graag in de melancholie, in de zachte melodieën, in de emotionele uitspattingen en in de golven van de liefde en het leven. De herkenbare stem van zanger Matt Berninger laaft en zalft, omzwachteld in poëtische lyrics en weemoedige hersenkronkels. De groep zal op vrijdag 28 juni een volledige set van 2,5u (!) spelen in Antwerpen.

The Smashing Pumpkins zijn legendes van de alternatieve rockscene van de jaren negentig. In de grunge-storm die toen raasde wist de band steeds de wervelwind te luwen met hun innovatieve mix van rock, pop, shoegaze, metal, goth, psychedelische en elektronische muziek. Daarnaast mogen William Patrick Corgan (formerly known as Billy Corgan) en de zijnen enkele van de grootste hits van de nineties op hun palmares schrijven: ‘Tonight, Tonight’, ‘1979’, ‘Disarm’,… De Amerikanen zijn de laatste jaren weer zeer actief, met als laatste wapenfeit het magistrale album ‘Atum – A Rock Opera In Three Acts’ (2023). The Smashing Pumpkins vliegen op zondag 30 juni over naar Linkeroever.

Live is Live zal in 2024 drie dagen duren: van vrijdag 28 juni tot en met zondag 30 juni. Met The National en The Smashing Pumpkins zijn alvast twee indrukwekkende headliners bekend, de andere namen zullen snel volgen.

Met het nieuwe liveconcept ‘Live is Live’ wil concertorganisator FKP Scorpio België de lat hoger leggen: de ultieme muziekervaring aanbieden, zowel voor de bezoeker als voor de artiest. Het Middenvijver-park op Linkeroever in Antwerpen biedt een oase vlak bij het gezoem van de stad. Voor de derde editie gaan we voor nog meer positieve ervaring: een geweldige food line-up, gerenommeerde artiesten, meer ruimte en zoals vorig jaar ook een tribune waar je een zitplaats kan reserveren en een frontstage area om zo dicht mogelijk bij je muzikale helden te komen.

Dagtickets voor Live is Live zijn verkrijgbaar vanaf 90 euro en zijn te koop vanaf donderdag 26 oktober om 10u via www.liveislive.be.
Vanaf dit jaar bieden we ook groepstickets (Happy Together) en combitickets (voor drie dagen) aan, boven op de andere gekende voordelen zoals zitplaatsen op de tribune (Seats) en een gegarandeerd plekje in de Frontstage bij de headliners.

Ticketinfo

Dagticket: 90 euro
Frontstage (=dagticket + gegarandeerde toegang tot frontstage bij de headliners): 130 euro
Seat (=dagticket + toegang tot tribune): 120 euro
Combiticket (= ticket voor 3 dagen – 28 t.e.m 30 juni): 225 euro
Happy together (=groepstickets, 9 tickets kopen = 1 ticket gratis): 810 euro
Tickets voor mensen met een beperking zullen ook te reserveren zijn via https://tickets.liveislive.be/a7b0a9d0da3a42f080144e483f8af078/

*Prijzen inclusief servicekosten

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: