The Switch van Studio Brussel op vrijdag en zaterdag staat al tijden voor de beste breaks, grooves, house, electro en techno. En nu is er The Greatest Switch: de 100 allerbeste en belangrijkste dansplaten ever volgens de luisteraars van Studio Brussel en andere kenners. Op zaterdag 18 oktober van 16 tot 24 uur op Studio Brussel, met aansluitend een zinderende Greatest Switch party in Café Capital in Antwerpen.

De voorbije weken stuurden meer dan 4000 luisteraars hun Top 5 met hun favoriete dancetracks in. Ook meer dan 100 nationale en internationale dj’s, producers en organisatoren kozen hun klassiekers.

Het resultaat is The Greatest Switch, een representatieve top 100 van de dancemuziek, zoals die nog nooit eerder in Vlaanderen werd samengesteld, laat staan uitgezonden: nu al dé referentie in de dansmuziek, zoals De Tijdloze van Studio Brussel dat is voor de rock –en popmuziek. The Greatest Switch wordt volgende zaterdag op Studio Brussel integraal gedraaid door Nina De Man en Ben Van Alboom, van vier uur ’s middags tot middernacht.

En er is nog meer dansplezier: om 22.00 u. gaat in Café Capital in Antwerpen The Greatest Switch party van start, met The Dominators, Ed & Kim, en Tomaz & Steve Cop.

Bovendien komt er ook een 3CD–compilatie van The Greatest Switch.

The Greatest Switch: zaterdag 18 oktober, van 16 tot 24 uur, op Studio Brussel

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: