Voor zangeres Tess worden het langzaam maar zeker zenuwachtige dagen. Op zaterdag 16 juni 2007 stapt Tess in het huwelijksbootje met haar verloofde/manager Pascal Van den Beek. Voor het zo ver is zijn er nog heel wat zaken die gedaan moeten worden en tussendoor concentreert Tess zich volledig op haar muzikale carrière. De single ‘Hold on’ – thema-song van de VTM serie ‘Spoed’ – hoor je bij Q-Music alvast aan hoge snelheid voorbijkomen. Vanaf begin juni hoopt Tess dat vooral haar eerste, echte debuutsingle ‘The Wilde Side’ een succes mag worden.
Voor ‘The Wild Side’ heeft Tess kunnen samenwerken met absolute vakmensen. De Gentse producer Ronald Vanhuffel is met Tess gaan opnemen in de ICP’s studio’s in Brussel én in The Groove in Schelle, samen met Vincent Pierins, Eric Melaerts e.v.a. De song ‘The Wilde Side’ is dan weer geschreven door het Engelse duo Ben Robbins en Katrina Leskanich, beter bekend van ‘Katrina & The Waves’(‘Love shine a light', ‘Walking on sunshine’). Uit hun samenwerking vloeide de tekst van ‘The Wilde Side’, een nummer dat je kan omschrijven als ‘popcountry’.
Uiteraard zal de release van Tess haar debuutsingle ‘The Wilde Side’ gepaard gaan met een leuk feestje. Op dinsdag 5 juni is Tess de gastvrouw op een bijzondere party. Die avond viert Tess meteen de lancering van haar debuutsingle ‘The Wilde Side’ en maakt ze er haar vrijgezellenfeest van. Met uitnodigingen zullen er een resem vrienden, mediamensen en andere gasten naar het feest afzakken in Antwerpen.
‘The Wilde Side’, de nieuwe single van Tess ligt vanaf dinsdag 5 juni 2007 in de winkels.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: