Geen tickets kunnen scoren voor de uitverkochte Tegen de Sterren Op Live-shows in de Lotto Arena enkele maanden terug? Geen nood: op maandag 2 juni 2014 zendt VTM het tweede deel van de liveshow uit om 21.45, goed voor flink wat nationale en internationale stand-ups, speeches en muzikale intermezzo’s.

Het eerste applaus in de Lotto Arena is voor het onafscheidelijke duo Nicole en Hugo (Ivan Pecnik en Clara Cleymans). Zij brengen een opvallende versie van Goeiemorgen”. Ook Herman Van Rompuy (Walter Baele) is van de partij want hij werd in de VIP-room van de Lotto Arena uitgenodigd om de show bij te wonen. In zijn beste Engels werpt hij een blik op de culinaire verwennerijen die hij er achter de kiezen stak. De ‘onschuldige’ meisjes van K3 (Tine Embrechts, Nathalie Meskens en Ella Leyers) doen in een aanstekelijke medley dan weer uit de doeken welke natjes zij graag nuttigen.

In Het Journaal schakelt Jan Becaus (Guga Baúl) live over naar Washington om Greet De Keyser (Walter Baele) aan het woord te krijgen over het bezoek van haar idool Barack Obama aan België. Recht uit een paradijselijke tuin der lusten is Bartel Van Riet (Guga Baúl) op maandag 2 juni de favoriete hovenier van de vrouwelijke aanwezigen in de zaal. En Bartel heeft het ontzéttend warm, zo onder die spotlights.

Jani Kazaltzis (Chris Van Espen), de stijlgoeroe van Vlaanderen, bestudeert de outfits van de aanwezige fans in de Lotto Arena en Showbizz Bart (Chris Van Espen) raakt betrokken in een muzikaal gevecht tussen Lady Gaga (Clara Cleymans) en Natalia (Nathalie Meskens).

Willem Vermandere (Ivan Pecnik) en zijn Aldegonde (Tine Embrechts) vergasten de kijkers op een streepje muziek, maar hun feestje wordt verpest door Miley Cyrus (Ella Leyers) die vindt dat er nog wat extra leven in de brouwerij mag komen. En daar horen uiteraard een discobal en een flink potje twerken bij.

Regi (Jonas Van Geel) checkt waar de handjes in de Lotto Arena zijn en naast Slongs Dievanongs (Nathalie Meskens) komt ook Selah Sue (Clara Cleymans) een liedje zingen. Iets met klanken. En het alfabet.

Deel 2 van tegen de sterren op live op maandag 2 juni 2014 om 21.45 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: