Filip D’Haeze en z’n SWOOPgirls van Swoop verwelkomden afgelopen zaterdag niet minder dan 650 enthousiaste fans in de afgeladen volle Salons Mantovani in Oudenaarde. Reden van het feestje? Vlaanderen’s energiekste partyband Swoop bestaat maar liefst 13 jaar en dat moest in de bloemetjes worden gezet met een 4 uur durend uitverkocht live-concert.

Als verrassing voor de artiesten werd zaterdag ook in primeur het nieuwe album ‘We Gaan Ervoor’ voorgesteld aan de buitenwereld, een album dat pas medio Januari 2015 zal verschijnen maar dat voor de gelegenheid al éénmalig aan alle aanwezigen werd aangeboden. Swoop tekende niet zo lang geleden een platencontract bij CNR Records, het label dat sinds jaar en dag al zorgde voor de distributie van de Swoop releases maar vanaf heden ook als platenlabel zal optreden voor de groep samen met manager en stichter Patrick Vandewattijne.

Voor zij die er afgelopen zaterdag niet bij konden zijn in Oudenaarde is het nog even wachten tot Januari 2015 om een exemplaartje van ‘We Gaan Ervoor’ te bemachtigen, ondertussen bracht de groep wel hun nieuwe single ‘Ik Wil Je’ op de markt, voorbode voor het aankomende album EN nu digitaal te koop, o.a. op iTunes.

Meer info over Swoop vindt u via www.swoop.nu

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over