Het uitverkochte concert van de New Yorkse singer-songwriter Suzanne Vega in Minard wordt uitgesteld naar 28 februari 2022. Daarbovenop voegt ze twee gloednieuwe data toe in Het Depot & De Roma. De ticketverkoop is meteen gestart.

Suzanne Vega stelt haar nieuwe album An evening of New York Songs and Stories voor, waarmee ze een hartverwarmende ode brengt aan haar geliefde thuisstad. Op An Evening of New York Songs and Stories, uitgebracht in volle coronatijd, giet Suzanne Vega vierentwintig op New York geïnspireerde nummers uit haar repertoire in een pakkende liveversie. Het album werd opgenomen in de beroemde New Yorkse bar Café Carlyle. Samen met haar vaste gitarist Gerry Leonard, bassist Jef Allen en toetsenist Jamie Edwards geeft Suzanna Vega klassiekers als 'Luka', 'Tom's Diner' en deep cuts als 'Frank and Ava' en 'Ludlow Street' een nieuw leven. Ook 'Walk on The Wild Side' van Vega's overleden vriend Lou Reed passeert de revue.

Met haar reputatie als 'meesterlijke verhalenverteller die de wereld ziet door een klinisch poëtisch oog' wordt Suzanne Vega gezien als één van de belangrijkste songschrijvers van haar generatie en als leidend figuur in de folk revival van de vroege jaren 80. Haar ijzersterke songs als 'Luka' en 'Marlene on The Wall' staan in het collectieve geheugen gegrift en met de remix van het a capella 'Tom's Diner' scoorde ze een onverwachte dance hit. Haar albums, inclusief haar debuut, de opvolger 'Standing up' en '99.9F' verkochten miljoenen exemplaren.

De ticketverkoop voor het concert op 1 maart 2022 in Het Depot en op zaterdag 5 maart 2022 in De Roma zijn meteen gestart via greenhousetalent.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Suzanne Vega
Datum: 
1 maart 2022
Locatie: 
Het Depot, Leuven

Reservatie:

Meer over