Dat het weer in ons kleine landje niet altijd de seizoenen volgt, hebben we de laatste weken overvloedig gemerkt. Niet getreurd, FOX brengt kwaliteitsseries om de hele zomer van te smullen!

Nieuwe series als Sons Of Liberty, The Mindy Project en Ascension,, nieuwe afleveringen van Outcast en Wayward Pines en herhalingen van The Walking Dead, Unreal en Nashville nodigen uit tot bingewatchen op doorregende avonden. Voor de zomerse toets zorgen onze schermgezichten Veronique, Noa en Sverre vanuit Los Angeles, met de muzikale ondersteuning van Katerine Avgoustakis's nieuwe single 'Good To Your Heart'.

Nieuw op FOX

Vorige week startte Sons Of Liberty een spannend stukje geschiedenis met in de hoofdrol de Founding Fathers van de Verenigde Staten. Zij startten een geheime orde met als doel het toen verdeelde Amerika tot één natie te verenigen.

Sons of Liberty vanaf 1 juli op FOX

The Mindy Project is een hilarische comedyserie waarin een succesvolle single gynaecologe met goede voornemens jongleert om haar carrière, privé- en liefdesleven op het goede spoor te zetten.

The Mindy Project vanaf 4 juli op FOX

Voor augustus staan deze lanceringen te trappelen : een mysterieuze moord zorgt voor onrust tijdens een ruimte missie in Ascension, de Farrell-clan leeft als Outsiders boven de wet in de ruige heuvels van Appalachia en in Parijs wantrouwt de zwangere Rosemary haar echtgenoot en haar buren in de mini-serie Rosemary’s Baby gebaseerd op de bestseller van Ira Levin.

Ascension vanaf 18 augustus, Outsiders vanaf 20 augustus en Rosemary’s Baby vanaf 15 augustus op FOX

Ook in de zomer gaat FOX voor The Best. First. Geen komkommer en kwel, maar een programmatie waarmee je het beste uit je digicorder haalt!

Overzicht

  • Outcast S1 op maandag om 22u30
  • Sons of Liberty S1 vanaf 1 juli op vrijdag om 22u30
  • The Mindy Project S4 vanaf 4 juli elke dag om 19u35
  • UnReal S1 vanaf 12 juli op dinsdag om 22u30
  • Ascension S1 vanaf 18 augustus op donderdag om 22u30
  • Outsiders S1 vanaf 20 augustus op zaterdag om 20u40
  • Rosemary’s Baby vanaf 15 augustus op maandag om 22u30

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over