Van zaterdag 23 januari tot en met woensdag 27 januari kan je online genieten van een reeks concerten en interviews met enkele avontuurlijke muzikanten.

Tijdens het Summer Bummer Virtual Rebound-event kan u van zaterdag 23 januari tot en met woensdag 27 januari online genieten van een reeks concerten en interviews met enkele avontuurlijke muzikanten actief in de Belgische muziekscene en ver daarbuiten: The Begotten (Jürgen De Blonde, Brecht Ameel, Dirk Wachtelaer) en The Groovecats Deluxe (Simon Beeckaert, Elko Blijweert, Jeroen Stevens, Milan Warmoeskerken) stellen elk een gloednieuwe release voor, Grid Ravage (Yves De Mey, Louis Evrard, Gino Coomans) stapt rechtstreeks van de opnamestudio in Trix het podium van DE Studio op, Joachim Badenhorst/Indrė Jurgelevičiūtė/Tsubasa Hori/Roman Hiele staan pas voor een tweede keer samen op de planken en Timo Van Luijk/Manuel Mota/Margarida Garcia/Bart De Paepe komen na jarenlange wederzijdse bewondering voor het eerst samen op een podium. Guy Peters (Enola, Jazzlab) peilt, vanop een veilige afstand, naar wat deze muzikanten drijft om muziek te maken die buiten de lijntjes kleurt, ook in deze moeilijke tijden.

Na passages tijdens het Citadelic Festival en Jazz Middelheim 1.5 vult Sound in Motion nu verder de leemte aan die de afgelasting van het Summer Bummer Festival eind augustus 2020 met zich meebracht. In samenwerking met DE Studio en Trix ondersteunt Sound in Motion zo, samen met u, meer dan 20 artiesten en cultuurwerkers in deze moeilijke tijden.

Alle info over de tijdschema's, artiesten, tickets, donaties, etc. ... vind je op de website van Sound In Motion.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: