Hou je dansbenen maar klaar, want we bouwen een groot feest op de Veemarkt tijdens Suikerrock! Op vrijdag en zaterdag speelt op de DJ-Stage het opkomend talent van onze DJ-contest, met telkens een headliner die de party mag afronden. Op vrijdag 31 juli is dat niemand minder dan Ilse Liebens. Discobar Lassy zal op zaterdag 1 augustus het podium in vuur en vlam zetten. En tot slot, op zondag 2 augustus, wordt de DJ-stage gehost door Hands Up! met als absolute headliner de Britse Nu:Tone.

Feel the vibe, taste the sweetness!

DJ-contest is nog steeds aan de gang!

Suikerrock biedt ook kansen aan nieuw DJ-talent via een DJ-contest. Ben jij een getalenteerde dj? Kan jij een menigte in beweging krijgen? Denk je dat jij de geschikte man/vrouw bent om een dj-set te brengen op de DJ-Stage? Schrijf je dan als de bliksem in op de Suikerrock DJ-Contest pagina en promoot jouw deelname!

Iedereen die een dj-set van een uur kan neerzetten in een dansbaar genre mag deelnemen, en iedereen kan ook stemmen op de Suikerrock website. Er zijn in totaal 10 dj-sets te verdelen over twee festivaldagen (vrijdag 31juli en zaterdag 1 augustus), en als je deelneemt moet je vrij zijn op beide dagen.

De winnaars worden door een Suikerrock-jury gekozen uit de populairste inschrijvingen, en worden bekend gemaakt op woensdag 22 juli!

Geen tijd te verliezen: Deelnemen en stemmen is de boodschap!

Dansen dansen op de sets van Ilse Liebens en Discobar Lassy

Ilse Liebens presenteerde bijna een decennium 'de Maxx' bij Studio Brussel en was ook presentator van het hoofdpodium op Suikerrock. Ze maakte leuke televisie voor JIM, en tilde eigenhandig de Canvas-uitzendingen van Rock Werchter naar een hoger niveau!

Als DJ beleefde ze haar vuurdoop in de Gentse Culture Club en weet ondertussen als geen ander welke weekendtunes er aan de orde zijn. Intussen maakte ze ook het mooie weer op Laundry Day, was ze vaste MC op de Maxximum parties van Studio Brussel, zette ze de wei van Werchter in lichterlaaie en overleefde ze zowaar een week StuBru Snowcase. Voldoende 'credentials' om voor een knalparty te zorgen op ons 'pimped-out' DJ-stage, vanaf middernacht!

Discobar Lassy, een duo uit het naburige Sint-Truiden, bezorgt je kippenvel. Ze weten als geen ander een publiek te bespelen zoals je het niet verwacht, maar toch wil! Discobar Lassy mixt verschillende muziekgenres (90's, Retro, House, Dubstep, R&B) door elkaar. Zo is er voor ieders oor, jong of oud, wat wils. Stilstaan is geen optie. Een vette party zaterdagnacht!

Op zondag gaan we er natuurlijk ook uit met een knal! Hands Up! stelde voor ons een line-up samen om duimen en vingers bij af te likken. Onder andere Nu:Tone, Syndaesia, lokale held Redhead, Goldfox en Viktor Bodrovski zakken naar de Veemarkt af om de boel op stelten te zetten.

Sneak peak DJ-Stage

Bij grote namen, hoort natuurlijk ook een groot, spectaculair podium! De DJ-stage zal als het ware als een tempel boven de Veemarkt uitrijzen. Enjoy this little sneak peak!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over