Vrijdag 31 juli is een speciale dag voor Suikerrock. Scharrel je vrienden maar bij elkaar, want deze dag wordt omgedoopt tot de Friends Day! Met een line-up om 'U' tegen te zeggen: De rockchick van de Lage Landen Anouk, het herboren Novastar, het Britse Starsailor en singer-songwriter Charlie Winston.

En verder is er ook nog een oude bekende die terug is van weggeweest…

Feel the vibe, taste the sweetness!

Naast Family Day ook Friends Day!

Vrijdag 31 juli is de dag waarop je samen met twee vrienden aan een voordeeltarief kan genieten. Een Friends ticket is enkel beschikbaar voor vrijdag 31 juli, is geldig voor 3 personen en kost 100 EUR (incl. servicekosten). Een vriendschappelijk cadeautje van 20 EUR t.o.v. de normale ticketprijs! Hieronder vind je ook nog eens de volledige line-up van de Friends Day.

Anouk is en blijft de populairste artieste van de Lage Landen. In juni wist ze voor de zesde keer het publiek van het Nederlandse festival Pinkpop in te pakken. Ook met haar meest recente album ‘Paradise and Back Again’ weet ze weer verrassend uit de hoek te komen, en doet ze de succesmeter rood uitslaan. En op vrijdag 31 juli komt ze de Grote Markt van Tienen vakkundig inpakken!

Novastar, alias Joost Zweegers, is al bijna 20 jaar de onverslagen koning van de Belgische singer/songwriters. Na een stilte van 5 jaar verscheen vorig jaar het schitterende vierde album 'Inside, Outside' met daarop o.a. 'Closer to you' en 'Kabul', de singles die de goede tradities van 'Wrong', 'The best is yet to come' en 'Mars needs woman' verder zetten.

Starsailor is na de solo-uitstap van zanger James Walsh sinds vorig jaar terug samen. In afwachting van nieuw werk wordt het genieten van classics als 'Four to the floor', 'Tell me it's not over', 'Alcoholic' en 'Silence is easy'.

In 2009 lijkt de carrière van Brits singer-songwriter Charlie Winston helemaal gelanceerd te zijn. Winston’s debuutplaat ‘Hobo’ en de hit ‘Like A Hobo’ zijn meteen een schot in de roos. Begin dit jaar verscheen zijn nieuwe plaat ‘Curio City’, dat werd voorafgegaan door de single 'Lately', die wegens het aanstekelijke gefluit een oorwurm van formaat werd.

Een subtiele mix van folk, soul en pop door een allround artiest met tonnen charisma. Zeker niet te missen op de Friends Day!

Look who's back!

Hij is terug van weggeweest, de enige echte Luc Haekens. “Het voelt een beetje als thuiskomen”, zoals hij zelf zo mooi zegt.

Benieuwd wat hij voor Suikerrock en Tienen in petto heeft? Kijk dan alvast naar dit voorsmaakje!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over