De countdown naar Suikerrock 2023 is nu definitief begonnen. Met minder dan 4 weken te gaan, zijn vandaag de laatste namen toegevoegd aan de al verleidelijke line-up. Het mag gezegd worden: dit programma is om duimen en vingers bij af te likken!

Verspreid over maar liefst 3 podia - Mainstage, The Cube en The Palace - zullen niet minder dan 55 acts het beste van zichzelf geven, van vrijdag 4 augustus tot en met zondag 6 augustus. Om het met een boutade te zeggen: Geen kattenpis!

De laatste acts werden zorgvuldig uitgekozen door onze strenge maar rechtvaardige jury, o.a. via een wedstrijd op artiestenplatform VI.BE. Maar liefst 491 !! opkomende talenten streden om een plekje op onze twee zijpodia, The Cube en The Palace. Een aantal winnaars werden al in een préselectie bekend gemaakt, en nu werden de finale plaatsen ingevuld:

Voor The Cube, het openluchtpodium voor elektronische acts, zijn dat Nanakill, Moenen & Mariken, MEDS, Fantom, VERO en AYRA.

Voor The Palace, onze nostalgische spiegeltent voor live-bands, zijn dat NUÏ, Galine, JULIE en Jessica Bouhez. Lokale acts United Vibes en The Daisies openen op respectievelijk zaterdag en zondag.

Wie weet zit hiertussen de nieuwe Jack Vamp, Isaac Roux of Berre, drie inmiddels succesvolle acts die vorig jaar ook op deze zijpodia stonden!

The Cube (naar het beroemde suikerklontje van Tienen!) is een openluchtpodium , waar elektronische acts het mooie weer zullen maken, en elke avond een dj-act zorgt voor een knallende afterparty. The Palace brengt live bands in een intiemere setting: een nostalgische spiegeltent! De acts zijn echter alles behalve nostalgisch. De optredens op beide podia vinden plaats tijdens de pauzes van het hoofdpodium, en de afterparties barsten los na de headliner van het hoofdpodium.

55 acts uit alle hoeken van het muzikale spectrum: Internationale topacts, gevestigde waarden en te ontdekken talent maken van Suikerrock 2023 een gigantisch feest!

Naast de overvloed aan muzikaal toptalent biedt Suikerrock nog heel wat andere animatie. De eyecatcher is ongetwijfeld het 32m hoge reuzenrad, dat een panoramisch zicht biedt op het terrein en de stad. Daarnaast is er dit jaar ook een kermisklassieker: Botsauto's! En het leuke is: Je kan een gratis ritjemaken dankzij Bebat. Breng je lege batterijen mee naar Suikerrock, deponeer ze in de Bebat-inzamelunits aan de ingang, en je krijgt een jeton voor een gratis ritje op het reuzenrad of de botsauto's! Batterijen recycleren is niet alleen 'beter voor de natuur en voor ons allemaal', maar is dus ook FUN!

Suikerrock 2023

Suikerrock vindt plaats van vrijdag 4 t/m zondag 6 augustus 2023 op het Bietenplein aan de Suikerraffinaderij in Tienen. De line-up ziet er met de 55 aangekondigde namen indrukwekkend uit!:

Timetable

Dagtickets, kids-tickets en combitickets zijn voorlopig nog beschikbaar, maar wacht niet te lang meer.... Suikerrock tickets kan je alleen online aanschaffen via de Suikerrock ticketshop!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over