Festival Aan Zee kende een heel goede editie, ondanks de slechte weersvoorspellingen en koude temperaturen. Op zaterdag liep de tent voor de eerste keer goed vol tijdens het concert van Wanthanee, die een thuismatch speelde. Tijdens het avondprogramma met Urbanus & De Fanfaar en Kenji Minogue zat de grote concerttent helemaal vol! In de Beach Boutique (kleine concerttent) mochten verschillende lokale muziekbands hun eerste stappen zetten op een podium en dat kon op heel wat belangstelling rekenen.

Op zondag waren Bandits en Laura Tesoro de perfecte opwarmers voor hoofdact Clouseau. Ze brachten op één nummer na integraal hun nieuw album 'Clouseau Danst' en tijdens de alomgekende hits ging het dak van de tent!

De speelzone voor de kinderen en jongeren werd dit jaar vernieuwd en gevoelig uitgebreid en ook dat bleek een schot in de roos! Zo bevestigt Festival Aan Zee zijn positie als familiefestival bij uitstek.

De organisatie evalueert Festival Aan Zee 2016 als positief met ruimschoots 13 000 bezoekers over het ganse weekend!

Schepen Bram Degrieck: "Het concept van een gratis strandfestival heeft duidelijk goed stand gehouden. Het stemt me zeer positief dat we 13 000 mensen samen krijgen in een koud weekend en ik ben benieuwd wat dat zou geven in een zonnig weekend, zonder wind en regen!"

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over