Na het grote succes van de vijf voorgaande edities wordt op zaterdag 22 september opnieuw Studio 54 @ Sportpaleis Antwerp georganiseerd, “The biggest disco party in the world”. De Studio 54-party’s die elke eerste zondag van de maand plaatsvinden in de befaamde Antwerpse Dance Club Red & Blue zijn ‘the talk of the town’. Ze zijn een eerbetoon aan de meest legendarische discotheek uit de geschiedenis: de Studio 54 in New York, die op het eind van de jaren zeventig het epicentrum van de disco vormde. Onder leiding van Steve Rubell groeide deze New Yorkse discotheek uit tot dé uitgaansgelegenheid van dat moment, waar iedereen die het geluk had binnen te mogen zich kon onderdompelen in een droomwereld van glans en glitter.

Een keer per jaar wijkt de Antwerpse Red & Blue uit naar het Sportpaleis voor een groots discofeest dat aanvangt om 21.00 uur en duurt tot 7.00 uur ‘s morgens. Tientallen limousines komen die nacht aan- en afrijden voor het unieke rode-lopergevoel. Het monumentale Sportpaleis wordt andermaal omgetoverd tot de grootste discotempel ter wereld met megalicht- en klankshows, speciale effecten, uitbundig entertainment en VIP-behandelingen die u niet voor mogelijk acht. Met dragqueens, gogodansers, imitatoren en… een bijzonder optreden van een der grootste discosterren aller tijden.

Wie erbij wil zijn en wil proeven van de onvervalste atmosfeer van Studio 54 zoals het was in New York en zoals het voortleeft in Antwerpen, betaalt 35 euro voor een toegangskaart (excl. servicekosten).

Een VIP-ticket kost 320 euro (excl. servicekosten), maar dat ticket is meteen geldig voor vier personen en is inclusief gratis parkeerplaats, limoservice, aparte VIP-toegang en -vestiaire, toegang tot het VIP-platform en 1 gratis fles Laurent Perrier Champagne.

Nieuw is de formule van de Diamond Box. Deze privéruimte met uitzonderlijk zicht op het feestgewoel is toegankelijk tegen 100 euro per persoon (excl. servicekosten) bij een reservering voor minimum 10 personen. Uzelf en uw vrienden bouwen hun eigen feestje in deze aparte ruimte met salon, persoonlijke bediening en een fijne selectie van hapjes. Uiteraard beschikt u eveneens over een gratis parkeerplaats, limoservice en een aparte VIP-toegang en -vestiaire.

bron: www.sportpaleis.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: