"All of Us Strangers" van Searchlight Pictures, geregisseerd door Andrew Haigh en met in de hoofdrollen Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy, is vanaf 24 april te streamen op Disney+.

Adam (Andrew Scott) woont in een verlaten torenflat in Londen. Een toevallige ontmoeting met zijn mysterieuze buurman Harry (Paul Mescal) doorbreekt het ritme van zijn dagelijks leven. Terwijl er een relatie tussen hen ontluikt, verliest Adam zich in herinneringen aan het verleden. Hij voelt de drang om terug te gaan naar het stadje waar hij opgroeide en het huis waar hij als kind woonde. Daar lijken zijn ouders (Claire Foy en Jamie Bell) nog steeds te wonen, net als op de dag dat ze stierven, 30 jaar geleden.

Searchlight Pictures presenteert, in samenwerking met Film4 en TSG Entertainment, "All of Us Strangers", een productie van Blueprint Pictures, geproduceerd door Graham Broadbent, Pete Czernin, Sarah Harvey. Geschreven en geregisseerd door Andrew Haigh, gebaseerd op de roman "Strangers" van Taichi Yamada, met in de hoofdrollen Andrew Scott, Paul Mescal, Jamie Bell en Claire Foy. De cinematografie is van Jamie D. Ramsay, SASC, met productieontwerp door Sarah Finlay, kostuumontwerp door Sarah Blenkinsop, haar en make-up door Zoe Clare Brown. De montage is van Jonathan Alberts, ACE, met muziek van Emilie Levienaise-Farrouch.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring. Voor de gemoedsrust van ouders en verzorgers kunnen abonnees toegangslimieten instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Juniormodusprofielen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: