Afgelopen zaterdag reikte weekblad Story voor de vierde keer haar jaarlijkse awards uit in de Ethias Arena in Hasselt. Van Nathalie Meskens over Astrid Bryan tot Rocco Granata, het kruim van de Vlaamse showbizz was zaterdagavond in Hasselt terug te vinden. Story beloonde de meest opmerkelijke en populairste sterren van 2013 met een Story Award.

Goed nieuws voor diegenen die er niet bij waren en geprikkeld werden door het twerkoptreden van Tanja Dexters en gastheer Showbizz Bart: morgen is de integrale awardshow na de I Love Donderdagfilm te zien op VIJF.

Story reikte niet alleen prijzen uit voor ‘Vrouw van het jaar’, ‘Meest aangrijpende gebeurtenis’, ‘Beste acteur’ en ‘Beste tvprogramma’, het bezorgde de aanwezige fans ook opmerkelijk entertainment. Bart Peeters en Nathalie Meskens brachten met een duet een mooie ode aan Showbizz Bart, Rocco Granata – die bekroond werd voor zijn carrière – liet 8000 mensen Marina zingen en Vlaanderens populairste danceformatie Milk Inc sloot de awardshow knallend af.

Story Awards 2013 – vanavond om 22u50 op VIJF

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over