STEVIE WONDER lanceert de nieuwe samenwerking genaamd ‘Faith’ (met ARIANA GRANDE) voor Illumination Entertainment en Univesal Pictures’ SING. Dit werd bekend gemaakt tijdens Ariana Grande’s interview bij The Tonight Show with Jimmy Fallon. Het nummer zal binnenkort verkrijgbaar zijn via Republic Records, alsmede bij de aanstaande release van de officiële soundtrack van Sing. Sing zal vanaf 21 december overal in de bioscopen te zien zijn.

‘Faith’ brengt Academy Award® - en GRAMMY Award-winnaar Stevie Wonder en multi-platina GRAMMY Award nominee Ariana Grande samen. Geproduceerd door de uiterst succesvolle en veelvoudig GRAMMY Award-winnende songwriter/producers Ryan Tedder [Adele, Beyoncé, U2] en Benny Bianco [Rihanna, Ed Sheeran, Katy Perry], is ‘Faith’ het eerste nummer dat Stevie Wonder heeft bijgedragen aan een film in meer dan 25 jaar.

Stevie Wonder blijft een van de meest legendarische en invloedrijke artiesten in de geschiedenis. Naast dat hij meer dan 100 miljoen albums wereldwijd heeft verkocht, heeft hij in totaal 25 GRAMMY Awards gewonnen – het hoogste aantal ooit gewonnen door een mannelijke solo-artiest. Naast talloze onderscheidingen is hij een Academy Award® winnaar en staat hij op de zesde plek van de Billboard Hot 100 All-Time Artists. Als toonbeeld van welwillendheid, liefdadigheid en activisme werd hij zelfs tot Messenger of Peace benoemd door de Verenigde Naties.

OVER SING

In een wereld net als de onze, maar dan volledig bewoond door dieren, introduceert Sing Buster Moon (Academy Award® winnaar Matthew McConaughey), een enthousiaste koala die de eigenaar is van een ooit grandioos theater dat betere tijden gekend heeft. Buster is een eeuwige optimist- oké, misschien een beetje een schavuit – die boven alles van zijn theater houdt en alles zal doen om het te behouden. Nu hij zijn levenswerk in duigen ziet vallen heeft hij nog één kans om de vergane glorie van zijn theater weer tot leven te brengen; door ‘s werelds grootste zangcompetitie te organiseren. Ondanks dat het uitgeloofde prijzengeld nog niet bepaald op zijn bankrekening staat.

Vijf hoofdkandidaten treden naar voren: een muis (Seth McFarlane) die net zo zuiver zingt als dat hij oplicht, een verlegen tienerolifant (Tori Kelly) met een enorme plankenkoorts, een oververmoeide moeder (Academy Award® Reese Witherspoon) die zorgt voor een nest van 25 biggetjes, een jonge gangster gorilla (Taron Egerton) die zich los wilt maken van zijn criminele familie en een punkrock stekelvarken (Scarlett Johansson) die moeite heeft om zich van haar arrogante vriendje los te maken en solo te gaan. Elk dier arriveert in Buster’s theater denkende dat dit hun kans is om hun leven te veranderen. Terwijl Buster elk van zijn kandidaten dichter en dichter bij de grote finale brengt, begint hij te leren dat het theater misschien niet het enige is dat gered moet worden.

Met meer dan 65 hitnummers is Sing geschreven en geregisseerd door Garth Jennings (Son of Rambow, The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy) en geproduceerd door Chris Meledandri en Janey Healy. Uitgebracht door Universal Pictures verschijnt Sing op tijd voor de feestdagen in de bioscopen op 21 december 2016.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: