Stan van Samang is vandaag jarig en viert vanavond z’n verjaardag samen met Ornelis & Rogiers in de draaiende studio. Hij wordt 31 en wou z’n verjaardag “op niveau” doorbrengen. De draaiende studio is daar de ideale locatie voor.

Vanmorgen, rond 8.45 uur, belde Stan van Samang naar Sven en Kürt. Hij vertelde dat hij vanavond voor een verrassing zou zorgen. Sven en Kürt wisten toen nog niet dat Stan jarig is. Zoals afgesproken kwam Stan naar de draaiende studio. Stan pakt het origineel aan. In plaats van te trakteren met taart, heeft hij echte Belgische frieten voorzien. Hij heeft een mobiel frietkot meegebracht en de 500 eerste luisteraars die naar de draaiende studio komen, trakteert hij op een pak friet. Stan Van Samang gaat ook zingen. Hij brengt live 2 nummers.

Ook morgen presenteren Sven en Kürt vanuit de draaiende studio. Op zaterdag is dat tussen 15 uur en 17 uur, na de Top 40 Hitlist. Op zondag is dat tussen 12 uur en 17 uur. Maandagochtend zijn ze er opnieuw vroeg bij. ’s Ochtends presenteren ze van 6 uur tot 9 uur, ’s avonds van 16 uur tot 18 uur. Vanaf maandag zorgt de Q-redactie weer elke dag voor een verrassing, als Sven en Kürt dan tenminste nog in de draaiende studio zitten.

Ornelis & Rogiers blijven in de draaiende studio tot de teller op 25.000 euro wordt gebracht. Daar zorgen de Q-luisteraars voor. Zij zetten de teller op 25.000 euro door quizvragen goed te beantwoorden. Zolang dat niet gebeurt, mogen Sven en Kürt de draaiende studio niet verlaten.

Het reuzenrad is 32 meter hoog en staat op parking 5 van het Wijnegem Shopping Center. Naast een radiostudio hangen er 10 gondels in. Iedereen die langskomt, mag gratis een rondje meedraaien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: