Voor zanger Stan Van Samang wordt 2009 zonder twijfel een meer dan bijzonder jaar. Zo pas heeft hij de allerlaatste hand gelegd aan ‘Take it from me’, het tweede album en de langverwachte opvolger van z’n platina debuut-cd ‘Welcome Home’. “Ik ben heel erg blij dat ‘Take it from me’, mijn nieuwe cd, klaar is. Ja, ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Nu is het vooral uitkijken en afwachten naar de reacties van het publiek”, zegt Stan Van Samang.

Op vrijdag 23 januari 2009 zal ‘Take it from me’, het 2de album van Stan Van Samang in de winkels liggen. Op de cd staat uiteraard de hitsingle ‘This time’ én ook de nieuwe single ‘I didn’t know’ die je vanaf deze week kan beluisteren op de radio en vanaf maandag 19 januari 2009 digitaal kan aankopen.

De release van de nieuwe cd ‘Take it from me’ op vrijdag 23 januari 2009 krijgt nog een verlengstuk. Op Valentijn, zaterdag 14 februari, staat Stan Van Samang op het podium van de Antwerpse Lotto Arena voor z’n eerste grote solo-concert. Naast nummers uit Stan’s debuut-cd ‘Welcome Home’, zal ook het nieuwe album ‘Take it from me’ voor het eerst en officieel worden voorgesteld aan het publiek. Een primeur dus! Wie snel is kan misschien nog wel een ticket bemachtigen voor Stan Van Samang in de Lotto Arena via www.teleticketservice.com of op 070/345.345. De kaartenverkoop loopt meer dan voorspoedig en het concert is bijna uitverkocht.

Meer info: www.stanvansamang.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: