Na hun welgesmaakte passage in de Ancienne Belgique, met Franz Ferdinand onder de naam FFS in 2015 en hun eigen show in september vorig jaar, kondigt Sparks vandaag een nieuwe concertdatum in België aan. Op donderdag 7 juni komt de knotsgekke band rond de broers Ron en Russel Mael namelijk naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen.

Sinds de release van “This Town Ain’t Big Enough For Both Of Us”, het nummer uit 1974 waarmee ze de UK hitlijsten helemaal domineerden, slaagt Sparks er keer op keer in om, met hun originele en unieke kijk op muziek, andere artiesten te inspireren en te beïnvloeden. De twee broers uit Californië kondigden eerder al 3 shows aan in het Verenigd Koninkrijk rond hun 23ste studioalbum ‘Hippopotamus’. Het album werd door critici unaniem de hemel in geprezen en stond bovenaan in tal van eindejaarslijstjes. De nieuwe nummers (zoals bijvoorbeeld “Edith Piaf Said It Better Than Me”, “What The Hell Is This Time” en “Missionary Position”) klinken als hun oudere hits zoals “Amateur Hour” en “The Number One Song In Heaven” en klinken levendiger en relevanter als ooit te voren. Het publiek en critici zijn het er dan ook over eens dat Sparks, meester in het combineren van muziekgenres, in topvorm is!

Sparks komt op donderdag 7 juni naar de Arenbergschouwburg in Antwerpen voor een explosieve show met hits én nieuw werk uit hun meest recente album ‘Hippopotamus’. Tickets zijn beschikbaar vanaf vrijdag 26 januari om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Sparks
Datum: 
7 juni 2018
Locatie: 
Arenbergschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over