Het mysterie is nu helemaal ontrafeld, de welles-nietes discussies laaien intussen al hoog op: Soetkin Baptist heeft gisteren haar songfestivaloutfit aan Vlaanderen getoond. Eerder was al bekend dat haar rood-witte fiftiesjurk een creatie is van Harald Ligtvoet. De rode fuck you-botjes werden vervangen door elegant schoeisel van Natalie Verlinden.

Tijdens De Rode Loper heeft Soetkin Baptist gisteren aan Vlaanderen haar Songfestivaloutfit geshowd. Traditiegetrouw is de outfit van een songfestivaldeelnemer een druk besproken item op diverse internetfora. En al even traditiegetrouw zijn de meningen verdeeld.

Functionele outfit
Feit is echter dat Ishtar met deze jurk alvast niet in de val is getrapt waar Kate Ryan zich twee jaar geleden wel liet aan vangen. Soetkins jurk borduurt gewoon verder op de look die ze zich al tijdens Eurosong had aangemeten. Bovendien heeft ze er op toegezien dat ze zich op het podium comfortabel kan blijven bewegen. Geen vlijmscherpe naaldhakken dus voor Soetkin, maar elegante rode schoentjes met een hakje van 7.5 cm. Een functionele outfit dus.

Omwille van haar pofmouwtjes zal Soetkins kapsel opgestoken worden. Jammer, volgens sommigen, want met los haar komt ze een stuk spontaner over.

Bron: Raf van Bedts - www.eurosong.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: