Gisteren vond in garage Ghystelinck te Waregem het grootste Sinterklaasfeest plaats dat georganiseerd werd door organisatiebureau Anîmo en de Ronde Tafel.

Vanaf 13 uur waren er talrijke spelletjes waar de kinderen konden aan deelnemen in afwachting van de komst van de Sint. Rond 13u30 was het dan zo ver, de kinderen ontvingen er toen met luid gejuich de Sint, die voor de gelegenheid zijn schimmel van stal gehaald had, en hij was vergezeld van een 15-tal acrobatische zwarte pieten. Na de kinderen begroet te hebben, kon iedereen de zaal binnengaan en een plaatsje zoeken om de optredens te volgen, deel te nemen aan de talrijke kinderanimatie of om een bezoekje te brengen aan de Sint.

Rond 15 uur was het tijd voor het optreden van Xink, die deze middag de spits mochten afbijten. Het merendeel van de jonge toeschouwers was dan ook laaiend enthousiast en sprong bijna het hele optreden op en neer op nummers zoals “ Denk aan mij”. Het is dan ook duidelijk dat deze jonge rockband talloze fans heeft. Na hun optreden maakten ze dan ook graag nog even tijd voor hun fans.

Net voor het optreden van Marjolein, stelde Filip D’haeze bekend van de ambiance groep Swoop zijn nieuwe project voor, deze keer iets voor kinderen. Daarna bracht Marjolein een optreden, waar ze de sfeer bij de kinderen er duidelijk weer in bracht met liedjes van K3 die luidkeels meegezongen werden.

Dan was het al bijna klokslag 17 uur, dus tijd voor het laatste optreden en the top of the bill van de dag de blonde god van Star academy Pim die met luid gegil onthaald werd en menig meisjesharten sneller deed slaan. Hij wist er duidelijk de sfeer in te brengen want de ambiance in de zaal zat er stevig in. Ook bracht hij gisteren voor de 2de keer zijn nieuwe single “vannacht” , tevens ook de soundtrack van het tv-programma BOOH elke zondagmorgen op VTM. Ook Pim maakte graag even tijd na zijn optreden om zijn fans gelukkig te maken met een handtekening en een foto.

De presentatie van het hele gebeuren werd verzorgd door kersverse Miss Belgian Beauty 2006 Céline du Caju en Ignace Crombé.

Het was zeker en vast een geslaagde namiddag als je de blije gezichtjes van al die kinderen zag.

De komende dagen mag je natuurlijk hier ook nog vele foto's van verwachten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: