Quinn Sullivan onthult een nieuwe kant van zijn muzikale identiteit op "In A World Without You", die vandaag uit is. Met 22 jaar heeft de jonge zanger, songwriter en gitarist al heel wat van de wereld gezien, samengewerkt met de grootste rocklegendes en zich enorm ontwikkeld als gitarist. De meest recente ontwikkeling van Sullivan is met pen en papier, waar hij de ervaringen van zijn jeugd laat bloeien en zichzelf naar nieuwe richtingen van kunstenaarschap en creativiteit stuurt. "In A World Without You" staat op Sullivans aankomende album, "Wide Awake", dat op 4 juni verschijnt via Mascot Label Group.

"In A World Without You" is een van mijn favoriete nummers van het nieuwe album," vertelt Sullivan. 'We hebben de video opegenomen bij Building Records, een opnamestudio in Marlboro, New York. Het was fantastisch om te maken! Ik had de gelegenheid om een ​​paar vrienden van mij uit te nodigen en dit nummer samen met mij te spelen. We hebben Lee Falco op drums, Will Bryant op keyboards en Brandon Morrison op de bas."

Opgenomen in Los Angeles met producer Oliver Leiber, voegt ‘Wide Awake’ krachtige nieuwe pijlen toe aan een pijlkoker die al vol zit met trefzekere shots, en het toont de voorwaardse stap die de artiesten scheidt van de loutere spelers. "Ik wil dat mensen begrijpen wie ik ben als artiest", legt Quinn uit. "Ik denk dat mijn publiek het zal waarderen dat de gitaar nog steeds een groot deel uitmaakt van wie ik ben, en ik kan naar waarheid zeggen dat alle nummers van een heel eerlijke plek komen."

Een uniek artiest die altijd ouder klonk dan zijn leeftijd. Sullivan toert de wereld rond sinds hij 11 jaar oud was en speelde op legendarische locaties zoals Madison Square Garden, de Hollywood Bowl en RFK Stadium in Washington DC, evenals Mahindra in India. Blues Festival, Eric Clapton's Crossroads Guitar Festival en drie Montreux Jazz Festivals. Quinn heeft het podium gedeeld met zijn held en mentor Buddy Guy, evenals Carlos Santana bop verschillende gelegenheden. Quinns tv-ervaring bevat optredens in toonaangevende nationale televisieprogramma's als Late Night with Jimmy Fallon en CBS This Morning, om er maar een paar te noemen.

Terwijl hij dit nieuwe hoofdstuk ingaat, is het constante credo van Sullivan: groei en leren. "Ik wil trouw blijven aan waar ik vandaan kom en vandaar verder gaan", zegt Sullivan. “De artiesten die me daarbij inspireren, zijn altijd hongerig naar het nieuwe. Ze herhalen zichzelf nooit. Ze groeien gewoon en worden unieker - en dat is wat ik als artiest wil doen."

Tracklist:

1.All Around The World
2. She's So Irresistible
3. How Many Tears
4. In A World Without You
5. She's Gone (& She Ain't Coming Back)
6. Baby Please
7. Real Thing
8. You're The One
9. Wide Awake
10. Strawberry Rain
11. Jessica
12. Keep Up

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over