Ruim 2,5 miljoen mensen gingen in 2006/2007 al kijken naar Shakira’s “Oral Fixation” tour. Maar er is goed nieuws voor al de fans van Shakira die haar geweldige "Oral Fixation" tour hebben gemist. Op 13 november brengt de Colombiaanse zangeres namelijk haar live DVD “Oral Fixation tour” uit. De DVD bevat maar liefst 17 geweldig live performance van Shakira tijdens de “Oral Fixation tour”.

Maar niet allen deze 17 geweldige performance staan op de DVD, ook enkele geweldige behind the scenes beelden van de befaamde wereldtournee vind je er op terug. Als bonus staat er voor de fans nog een speciale reportage op de DVD waarin de wereldster haar Pies Descalzos foundation bezoekt. De Pies Descalzos foundation bouwt scholen in arme delen van haar thuisland Colombia.

Niet alleen haar “Oral Fixation” tour was een geweldig succes. Ook haar gelijknamige album overtrof zonder meer al de verwachtingen. Haar albums Oral Fixation Vol. 1 en Vol. 2 vielen de afgelopen maanden geregeld in de prijzen. Zo kreeg de wereldster maar liefst 6 Latin Billboard Awards, 5 Latin Grammy Awards, 2 People’s Choice Awards en ze is genomineerd voor een Grammy Award.

Tracklist DVD:
1. Intro/ Estoy Aquίi
2. Te Dejo Madrid
3. Don’t Bother
4. Antologίa
5. Hey You
6. Inevitable
7. Si Te Vas
8. La Tortura (featuring Alejandro Sanz)
9. No
10. Whenever, Wherever
11. La Pared
12. Underneath Your Clothes
13. Pies Descalzos
14. Ciega, Sordomuda
15. Ojos Asί
16. Hips Don’t Lie (featuring Wyclef Jean)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: