Sille Van Landschoot

Na vier uitverkochte prachtedities in het Antwerps Sportpaleis, verhuist Sensation naar Hasselt. Het nieuwe thema is de spectaculaire "Ocean Of White" show.

4 jaar geleden was België het allereerste land waar Sensation, buiten de Nederlandse grens, plaatsvond en daar is organisator ID&T nog steeds erg trots op. Maar op een paar jaar tijd is Sensation uitgegroeid tot een internationaal fenomeen. In 2009 zal Sensation in 4 continenten, in meer dan 22 landen, plaatsvinden met onder andere edities in Chili, Australië, Spanje, Tsjechië, Polen, Duitsland, ...

Samen met de wereldwijde expansie van Sensation is ook de show exponentieel gegroeid. In België is de Ethias Arena de enige locatie waar de volledige productie inclusief de 80 meter lange fonteinshow in past. De prachtige hal heeft haar kwaliteiten ondertussen meermaals bewezen en is de gedroomde thuis voor de hoogmis van het jaar.

De voorverkoop startte wereldwijd afgelopen zaterdagmorgen via www.sensation.com, Free Record Shop, www.ticketonline.nl. Wil je deze jaarlijkse hoogmis niet missen, zorg dan dat je snel je ticket in huis haalt.

Sensation White
zaterdag 14 maart 2009
Ethias Arena, Hasselt

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: