Na diverse uitverkochte shows in Nederland keert Scott Bradlee's Postmodern Jukebox in oktober terug naar Nederland voor een exclusieve show in TivoliVredenburg Utrecht. De 'Welcome To The Twenties 2.0 Tour' is bedoeld om de wereld voor te bereiden op de nieuwe 'Twenties', namelijk de 'Twenty Twenties'. De kaartverkoop start op vrijdag 31 januari om 10:00 uur via www.tivolivredenburg.nl.

Wat hebben Justin Bieber, White Stripes, Tove Lo, Bon Jovi, Hozier, Lady Gaga en Macklemore allemaal met elkaar gemeen? Hun nummers zijn op bijzondere wijze gecoverd door Scott Bradlee's Postmodern Jukebox. Een concert van Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox is een muzikaal feest der herkenning in een retrojasje. ​

In 2009 bracht Scott Bradlee 'Hello My Ragtime '80s’ uit waarop hij voor het eerst experimenteerde met remakes van bekende nummers. Het succes van 'Motown Tribute to Nickelback’ (2012) betekende de definitieve doorbraak: Scott Bradlee ging viral. Waar andere internetberoemdheden vaak kort genieten van hun roem, is Bradlee met zijn steeds wisselende collectief Postmodern Jukebox, niet meer weg te denken.

Postmodern Jukebox heeft meer dan vier miljoen YouTube-abonnees en meer dan een miljard views! De populairste track is momenteel de cover van Radiohead’s 'Creep’ (ft. Haley Reinhart), die inmiddels meer dan 70 miljoen keer is bekeken. Haley Reinhart kondigde vorige week ook een soloconcert aan, dat tevens plaatsvindt in TivoliVredenburg Utrecht.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Postmodern Jukebox
Datum: 
11 oktober 2020
Locatie: 
TivoliVredenbrug, Utrecht

Reservatie:

Meer over