Sarah Bettens maakte vanavond op VIER bekend dat ze net als presentatrice Lisa Smolders deel zal uitmaken van de jury van De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen, vanaf november te zien op VIER.

"Ik vind het altijd een beetje 'tricky' om de muziek van iemand anders te beoordelen, maar in het geval van De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen zie ik het eerder als een kans om iemand met talent hopelijk een duwtje in de juiste richting te geven” zegt Sarah. “Muziek van singer-songwriters is altijd rechtstreeks en eerlijk. Geen grote lichtshows of een volledige band om je achter te verstoppen, het moment waarop ruw talent kan uitblinken. Ik kijk ernaar uit om te kunnen luisteren naar mooie nieuwe muziek. Er zullen ongetwijfeld talenten opstaan die ons zullen wegblazen en dat vind ik super spannend...”

Uniek stemgeluid en prachtige nummers

Sarah Bettens werd begin jaren negentig van de vorige eeuw samen met haar broer Gert ontdekt in het groepje The Choice. Nadat de naam van de band veranderd werd in K’s Choice, stond niets nationaal en internationaal succes in de weg. Onder andere de single Not an Addict veroverde een vaste plaats in de soundtrack van iedereen die jong was in de nineties. Sarah Bettens combineert een uniek stemgeluid met het ongelofelijke talent om prachtige nummers te schrijven. En laat net dat de eigenschappen zijn die De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen ook moet bezitten.

Schrijf je in op de VIER-website

De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen is geen traditionele talentenjacht en de hoofdprijs is geen traditioneel platencontract. Zingen, muziek schrijven, jezelf begeleiden en je publiek weten omver te blazen met charisma en persoonlijkheid: de beste singer-songwriter is van alle markten thuis. De winnaar van De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen verdient niet alleen de prestigieuze titel, maar krijgt ook gegarandeerde ‘air- en stagetime’, de ultieme prijs voor elke beginnende artiest.

De inschrijvingen voor De Beste Singer-Songwriter van Vlaanderen worden maandag 30 september afgesloten. Tot dan kunnen alle singer-songwriters zich nog inschrijven ophttp://www.vier.be/debestesingersongwriter/artikels/de-beste-singer-song....

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over