© Dimitri Vanlommel

SanDisk Corporation (NASDAQ: SNDK), de wereldwijde marktleider op het gebied van flashgeheugenkaarten, kondigt vandaag een samenwerking aan met Tiësto, ‘s werelds beste DJ1. Doel van deze samenwerking is het creëren van een videoclip aan de hand van beelden die door concertbezoekers zijn gemaakt met behulp van hun mobiele telefoons. Consumenten die Tiësto’s concerten bijwonen kunnen opnamen van deze evenementen aanleveren. Daarnaast zijn er voor klanten speciale SanDisk microSDHC™ kaarten te koop, waarmee zij exclusief tracks kunnen downloaden gecreëerd door Tiësto voor zijn virtuele mix CD “What’s Next”.
 
SanDisk zal Tiësto-concerten sponsoren in Europa en Noord-Amerika. Tijdens elk evenement zal het publiek worden aangespoord om hun concertbelevenis op te nemen via mobiele telefoons, terwijl Tiësto een nummer uitvoert van de exclusief aan SanDisk-klanten verstrekte mix. Concertgangers kunnen hun opnamen uploaden naar www.wakeupyourphone.com/tiesto , waarna Tiësto zijn favoriete door fans gegenereerde clips zal gebruiken in de officiële videoclip voor het nummer.
 
“Tiësto’s concertpubliek gaat een professionele videoclip helpen creëren die wordt opgenomen via mobiele telefoons,” legt Bob O’Keefe, vice president retail marketing van SanDisk uit. “Consumenten nemen elke dag al mobiele video’s op en SanDisk biedt Tiësto’s fans de gelegenheid om de kracht van de huidige toestellen te demonstreren.”
 
Smartphones kunnen veel meer dan alleen bellen; ze dienen als mobiele kantoren, muziekspelers, bioscopen, camera’s, camcorders, GPS-toestellen en als toegangspoort tot het mobiele Internet. Deze functies produceren grote bestanden, die de on-board opslagcapaciteit van telefoons snel kunnen vullen. SanDisk microSDHC-kaarten bieden consumenten maximale vrijheid in de manier waarop ze content creëren en distribueren, zodat ze van hun mobieltjes kunnen genieten zonder zich zorgen te hoeven maken over een tekort aan opslagruimte.
 
“Ik vind het geweldig hoe technologie zich ontwikkelt. Het is verbazingwekkend dat al die telefoons en camera’s bij mijn optredens een geheugenkaartje van SanDisk bevatten,” zegt Tiësto. “Iedereen is een fotograaf en filmmaker, en dat gebeurt allemaal in real-time.”
 
Download exclusieve Tiësto content
SanDisk stelt tevens hoogwaardige Tiësto content beschikbaar om te downloaden via www.wakeupyourphone.com/tiesto ,; Tiësto’s “Whats Next” mix bevat vijf exclusieve tracks en een extended mix. SanDisk verstrekt de content gratis aan alle klanten die een speciaal gemarkeerde SanDisk microSDHC kaart kopen. Deze kaarten zijn vanaf heden beschikbaar in Europa, en zullen vanaf de herfst ook beschikbaar komen in Noord-Amerika.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: