In de derde aflevering van Zijn er nog Kroketten? op dinsdag 22 december 2015 staat Ben Segers voor een loodzware opdracht. Misschien zelfs zwaarder dan de VIP-bewaking van Tomorrowland. In Zijn er nog Kroketten? beleeft hij zijn vuurdoop als presentator. Hij moet deze twee veiligheidsteams in goede banen leiden.

Team 1: Bruno Vanden Broecke & Tim Van Aelst

Bruno Vanden Broecke schittert momenteel als Dirk Porrez op een groot scherm in de bioscoop. Daarnaast bracht hij dit jaar Socrates weer tot leven in het theater én vervangt hij vaste teamcaptain Guga Baúl in Zijn er nog Kroketten?. Samen met bedenker en bezieler van het Safety First-succes Tim Van Aelst blikt hij terug op het jaar en de film. Tim heeft voor de gelegenheid enkele hilarische bloopers uit de film meegenomen die tot nu toe nooit eerder getoond werden.

Team 2: Ruth Beeckmans & Matteo Simoni

Vaste teamcaptain Ruth Beeckmans is bijzonder opgetogen met de komst van haar Smos. Acteur Matteo Simoni vertelt waarom hij het hardst met Tom Waes heeft moeten lachen dit jaar en verklapt ons zelfs zijn grootste stommiteiten uit 2015.

Verbreekt Zijn er nog Kroketten? wereldrecord?

In de eerste ronde ‘De Foto’s van het Jaar’ laat gelegenheidspresentator Ben Segers meteen twee opmerkelijke trends van het voorbije jaar los op zijn kandidaten: de Genderswitch en de Taxshift. In het eerste spelletje wisselen bekende Vlamingen probleemloos eventjes van geslacht en in de Taxshift worden celebs door elkaar gesmeten alsof ze door de wagen van Safety First werden aangereden.

In de captainsronde gaan Ruth en Bruno aan de slag met het bijzondere Engels van onze premier Michel, met als doel zo veel mogelijk begrippen van 2015 duidelijk te maken aan hun team. In de derde ronde maken de Kroketjes opnieuw hun opwachting. Enkele pientere 5-jarigen hielden voor Zijn er nog Kroketten? de krantenpagina’s in het oog. Aan de kandidaten om te raden over welke bekende figuren van het jaar de kids het hebben.

In ‘Jan met de Pet’ maakt Ben zich op voor een wereldrecordpoging. Onbekende Vlaming Nico Lamarque doet een gooi naar eeuwige roem met een waanzinnige recordpoging: om ter snelst 200 flesjes bier openen. Lukt hem dat in minder dan 1 minuut en 18 seconden en wordt het wereldrecord zo verbroken?

De volledige afleveringen van Zijn er nog Kroketten? kunnen na uitzending 4 weken lang gratis worden bekeken op vtm.be en via de VTM-app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: