ELROW party – maandag 31 oktober in Versuz én Labyrinth Club

ELROW… bij het horen van de naam alleen al zal bij heel wat mensen een grote glimlach verschijnen. Tussen het gigantische aanbod aan dance festivals, events, clubs en dj’s is er 1 concept die er met kop en schouder uitsteekt, en dat is ELROW. Zowel de club als het rondreizende partyconcept sleepten al heel wat prestigieuze dance awards in de wacht.

De party dompelt zijn bezoeker onder in een magische, knotsgekke en bovenal hypervrolijke wereld. Ze palmen elke locatie waar ze verschijnen letterlijk en figuurlijk in. Denk hierbij aan kleurrijke en exuberante decors, tonnen confetti ’s en een stoet aan dansers, entertainers en allerhande vreemde figuren.

Niet alleen visueel maar ook muzikaal brengen ze entertainment van de bovenste plank. Voor hun passage in Hasselt nemen ze DJ’s Joris Voorn en Art Department mee, die bijgestaan worden door resident dj’s van zowel ELROW als Versuz en Labyrinth Club.

Ontdek hier de wondere wereld van ELROW = https://www.youtube.com/watch?v=BURMMqrrQZI

Rechtstreeks van Barcelona en Ibiza naar Hasselt
De ELROW party’s zijn geboren in de schoot van ROW 14, een populaire discotheek in Barcelona. Toen deze zijn ELROW concept boven het doopvont hield, konden ze niet vermoeden dat deze zo een groot succes zou worden… . Het grote (lees; internationale) publiek leerde het concept kennen door hun extravagante feesten in Space, een beroemde club in Ibiza. Het is ook ELROW die de allerlaatste party in Space mocht organiseren vooraleer de club de deuren definitief sluit.

En de cijfers spreken voor zich. In 2016 exporteerden ze hun ELROW party naar meer dan 25 landen. Met ruim 150 shows bereikten ze meer dan 500.000 bezoekers. De party’s zijn dan ook een graag geziene gast in prestigieuze clubs en events over de hele wereld.

Achter de ogenschijnlijke chaos zit echter een geoliede machine en ijzersterk concept dat niets aan het toeval overlaat. Overal waar ELROW neerstrijkt doen ze dat met hun eigen decors, dansers, acteurs en dj’s. Niets wordt aan het toeval overgelaten om spektakel van de hoogste kwaliteit te bieden.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: