Vorig jaar werd ‘Roger Waters The Wall’ enthousiast ontvangen op het Toronto Film Festival. Op dinsdag 29 september vertonen bioscopen van over de hele wereld de film. In ons land kan je bij Kinepolis terecht voor de prent over de frontman van Pink Floyd.

‘Roger Waters The Wall’, een film van Waters en Sean Evans, is niet enkel een concertfilm maar ook een documentaire over de oorlog en over verlies. De film bevat opnames van de uitverkochte ‘The Wall Live tour’ en biedt ook een unieke kijk op hoe Waters zijn oorlogsverleden onder ogen komt. In de film is bijvoorbeeld te zien hoe Waters het graf van zijn tijdens de Eerste Wereldoorlog gesneuvelde grootvader bezoekt.

Aansluitend op de film volgt ‘The Simple Facts’: een uniek moment waarin Roger Waters en zijn Pink Floyd-bandgenoot Nick Mason samen vragen van fans beantwoorden.

Praktisch

Dinsdag 29 september om 19u45.
Tarief 13,50 euro of 11,50 euro met Kinepolis Student Card
Laser Ultra in Kinepolis Antwerpen: 16 euro of 14 euro met Kinepolis Student Card Dolby Atmos in Kinepolis Brussel: 14,50 euro of 12,50 euro met Kinepolis Student Card

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over