In april 2014 zal één van de meest beroemde dansspektakels zijn twintigste verjaardag majestueus vieren: Riverdance, de enige echte, keert terug voor een feestelijke tournee! Van alle producties die de laatste 20 jaar gecreëerd zijn in Ierland, biedt geen enkele andere de energie, de sensualiteit en het spektakel van Riverdance.

Riverdance werd voor het eerst in april 1994 voor 300 miljoen kijkers gebracht tijdens de pauze van het Eurovisie Songfestival in Dublin. Een spektakel was geboren en werd al snel een gigantisch succes, verspreidt over de hele wereld. Zozeer zelfs dat verschillende gezelschappen tegelijkertijd optraden, waarvan één vast gezelschap in New York die de voorstelling een jaar lang wist uit te verkopen!

Het concept van Riverdance is zowel eenvoudig als schitterend. Een Keltisch decor met mythische en mistige accenten bekleden de weelderige lichteffecten, begeleid door prachtige Ierse muziek en originele composities: dit is het recept voor Riverdance. Het werd aangekondigd in de Irish Times als 'The original… and the best’ door de onbetwiste authenticiteit ervan. Riverdance biedt een opwindende mix van dans, live muziek en zang.

“The 20th anniversary tour” biedt alle fans de kans om nogmaals te daveren onder het geratel van de tapdansschoenen van het wereldfenomeen Riverdance!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Riverdance 20 Years
Datum: 
24 april 2014
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

070 22 56 00
Meer over