© Dimitri Vanlommel

Rihanna is hot! Zoveel is duidelijk. Haar concert, voorzien op 22 oktober is nu al uitverkocht! Daarom komt Rihanna nog een tweede keer naar het Sportpaleis met haar Loud Tour, en wel op 11 november! Zeer goed nieuws dus, voor al die fans die geen ticket konden bemachtigen voor de eerste show. De tickets voor het concert van 11 november zijn vanaf nu te koop via www.proximusgoformusic.be

Rihanna is niet langer het Umbrella-meisje. Rihanna is een superster en een all round popicoon.  Album 5 is klaar. En dat is toch wel sterk. Rihanna is nog steeds ‘maar’ 22 jaar. Drie Grammy Awards heeft ze op haar palmares. Voor de komende uitreiking van die befaamde muziekprijzen heeft ze 4 nominaties verzameld waaronder eentje in de categorie ‘Record of the Year’.

Het begint allemaal in 2003. Robyn Rihanna Fenty wordt door producer Evan Rogers ontdekt in haar thuisland Barbados. Als ze in 2005 naar de VS reist en Jay-Z daar ontmoet gaan de poppen pas goed aan het dansen. Jay-Z biedt haar een contract aan op zijn Def Jam Records. De rest is geschiedenis. Hits en albums volgens elkaar op.  Reeds meer dan 12 miljoen albums gingen al over de toog.  In 2007 breekt Rihanna wereldwijd door met haar single “Umbrella”. Album ‘Good Girl Gone Bad’ met ook de andere hit “Don’t Stop The Music” wordt een bestseller.

Met ‘Rated R’ in 2009 scoort ze weer en de bijbehorende tournee zorgde wereldwijd voor overvolle zalen. Rihanna heeft bepaald niet stil gezeten, want nu stelt ze trots haar nieuwe album ‘Loud’ voor.  “Only Girl (in the world)” en “Hate That I Love You So” (feat Eminem) zijn hits. En “Loud”, dat bijzonder dansbaar is, heeft meer in petto nog.  Tourplannen worden gesmeed. Rihanna komt in het najaar van 2011 naar Europa. Afspraak op 22 oktober én nu ook op 11 november in het Antwerpse Sportpaleis! De ticketverkoop voor het extra concert van 11 november start vanaf nu!  
 
Rihanna

Zaterdag 22 oktober 2011 - 20u – Uitverkocht!

Vrijdag 11 november 2011 - 20u - Extra concert!

Sportpaleis, Antwerpen 




Tickets kunnen vanaf nu gereserveerd worden via Proximus Go For Music 0900 260 60

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: