Volgende week zaterdag is het D-day voor de talrijke 90’s-fanaten onder ons ! Op zaterdag 14 november staat in Flanders Expo in Gent immers het grootste 90’s-feestje van het jaar op het programma.

Back To The 90’s XL tekent voor twee 90’s-rooms met in de club-room DJ-sets van Yves Deruyter, Jaydee, Philip, Marko, Wout en de wederopstanding van Zolex Live. In de main-room staan er optredens van de internationale wereldsterren Coolio, Technotronic, Right Said Fred, 2 Brothers on the 4th floor en 2 Fabiola geprogrammeerd en recent werd ook nog een exclusief en éénmalig reünie-concert van good shape aangekondigd.

In de aanloop naar de 90’s-invasie zakken de Right Fred Said-heren, Richard en Christopher Fairbrass, reeds dit weekend naar ons land af. Ze zijn voor een gezellige babbel morgen vrijdag tussen 16 en 18u. te gast bij Karolien Debecker op MNM. Later op de avond zijn Right Said Fred met hun ‘I’m Too Sexy’ de hoofdgasten van Peter Vandeveire in Peter Live op Eén en of dit nog niet volstaat worden ze een ganse dag lang gevolgd door een reportage-ploeg van De Rode Loper. De reportage kan je morgenavond reeds bekijken. Ze stellen meteen ook hun Best Of-CD voor, die volgende week uitkomt. Veel rust is hun niet gegund want zaterdagochtend tussen 8 en 10u. staan de broers het casino van Oostende onveilig te maken voor het programma ‘En Nu Serieus’ op Radio 2. Luc Alloo wrijft zichnualdeogenuit!

De ticketverkoop voor Back To The 90’s XL loopt op volle toeren, maar wie na de doortocht van Right Said Fred de 90’s-sfeer pas echt te pakken heeft, kan zijn tickets alsnog bestellen via: www.sherpa.be of telefonisch via 070/25 20 20

90’s dresscode:
Wie in een te gekke 90’s Outfit naar ‘Back to the 90’s XL’ komt, maakt samen met 3 andere vrienden(innen) kans op een meet & Grieet met alle aanwezige artiesten. Daar bovenop worden de inkomtickets omgezet naar het luxe VIP arrangement!

Meer info: www.welovemusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: