“You’ve got a secret I want to know, I wanna see it, you gotta show me where you keep it. / Girl your mystery’s got me on fire.”

De Gentse rockband RHEA bracht vanochtend hun nieuwe song ‘Tell Me Now’. De track is beschikbaar op alle digitale kanalen en hier kan je de videoclip voor de song zien, met Stefaan Degand in de hoofdrol.

‘Tell Me Now’ gaat - dixit zanger Jorge Van de Sande - “over sexiness & darkness”: obsceniteit, intrige, mysterie & nieuwsgierigheid. Ofwel: alles wat lust en verleiding mooi en spannend, maar soms ook lelijk maakt.

De videoclip zet de song kracht bij op een - bij momenten - al even vuile en mysterieuze manier. De beelden vertellen, net zoals de lyrics van de song, geen verhaal maar bouwen een doordachte feel en vibe op. We zien een slager en vervolgens een jongedame omgaan met vers, doorbloed vlees, en we zien beelden van de band terwijl ze doen waar ze het best in zijn: beenhard rocken.

‘Tell Me Now’ is de tweede single van de band voor Universal. RHEA speelt op 16 november in NEST (Gent) en op 23 november in de Ancienne Belgique (Brussel). Het debuutalbum van de band verschijnt in 2018.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over