©Dirk Janssens

Sinds deze week is de repetitieruimte van Theater Elckerlyc de biotoop van de cast van "'t Schoon Verdiep". Regisseur Christophe Ameye ging er aan de slag met de theaterbewerking van "Out of Order" van de Engelse auteur Ray Cooney. Producent Theatertainment had meteen goed nieuws te melden op de eerste repetitiedag van De Komedie Compagnie. Er mochten twee extra voorstellingen aangekruist worden op de speelkalender, nl. op zaterdag 11 en op zaterdag 18 mei, telkens om 15u15. Het publiek is duidelijk benieuwd naar het wedervaren van mevrouw de burgemeester op ons "Schoon Verdiep". Er gingen al ruim 5000 kaartjes over de toonbank voor deze heerlijke komedie met An Nelissen in de hoofdrol. En dit een maand voor de première op 26 april.

An Nelissen schittert tot en met 19 mei samen met Dirk Van Vooren, Roel Vanderstukken, Manou Kersting, Karel Deruwe, Ivo Pauwels, Jits Van Belle, Christophe Stienlet, Jeron Dewulf en Jan Van Den Bosch in "'t Schoon Verdiep". "De voorstelling is een productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie en is binnenkort te zien in Theater Elckerlyc te Antwerpen.

'T SCHOON VERDIEP vanaf 26 april 2019

Deze bewerking en tegelijk nieuwe creatie, gebaseerd op de originele klucht ‘Out of order’ uit 1990 en geschreven door de Engelse komedieschrijver Ray Cooney, is voor het eerst in Vlaanderen te zien. De actie vindt plaats in Antwerpen in een hotelsuite (of schoon verdiep) van een chique hotel en draait om een gevonden lijk veroorzaakt door een defect schuifraam. Mocht dat lijk niet uit het raam van de suite hangen, dan zou de nacht gevuld zijn met gelach, drank en seks. Maar gelukkig is er nog altijd de persoonlijke assistent van de burgemeester, die de verkeerde man op de juiste plek is om de puinhoop op te ruimen, letterlijk en figuurlijk! Want aan het eind van de dag heeft de burgemeester een reputatie hoog te houden. Al zal het een hele uitdaging worden om dit waar te maken

Een productie van Theatertainment voor De Komedie Compagnie.

  • Auteur: Ray Cooney
  • Regie: Christophe Ameye
  • Vertaling/bewerking: Christophe Ameye & Dirk Vanderbemden
  • Cast: An Nelissen, Dirk Van Vooren, Roel Vanderstukken, Manou Kersting, Karel Deruwe, Ivo Pauwels, Jits Van Belle, Christophe Stienlet, Jeron Dewulf en Jan Van Den Bosch.

Locatie: Theater Elckerlyc - Frankrijklei 85 – Antwerpen
Data: van 26 april tot en met 19 mei 2019, voorstellingen om 20u15 of om 15u15
Feestelijke voorstelling voor pers en genodigden: zaterdag 27 april
Tickets:
www.elckerlyc.be of bij Ticketbalie op 070 691 002 (max. 0,30 euro/minuut).

  • Ook aan de ticketbalie van Mediamarkt op de Keyserlei
  • Ook aan de infobalie cultuur in de Wisselstraat
  • Ook aan de ticketbalie van Theater Elckerlyc 1 uur voor aanvang van de voorstelling
  • Tarieven vanaf 21,5 euro (inclusief reservatie, exclusief verzending)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: