We lieten het al eerder weten. Ruim een dikke maand geleden gingen de repetities van start voor de hilarische komedie Kom Van Dat Dak Af . Zondag 14 november is het de feestelijk voorstelling. Deze week moet dus alles samen komen op de scène. Decor, timing, acteurs... klopt het allemaal... Niets spannender en heerlijker dan een premièreweek.  Ondertussen melden de gasten zich al aan voor de feestelijke voorstelling. Niemand minder dan John Lanting, de Nederlandse Koning van de Lach zal er zondag ook bij zijn

Jan Verbist regisseert dit stuk van Michaël Pertwee, hij kan rekenen op een enthousiaste cast. Danny, gespeeld door Dirk Van Vooren woont boven een diamantzaak die hij samen uitbaat met zijn compagnon, de geniepige vrouwenversierder Rudy, gespeeld door Peter Bulckaen. Wanneer Rudy niet alleen de auto maar ook de naam leent van zijn partner stapelen de verwikkelingen zich op. Zeker wanneer hij dit alles doet om zijn geheime affaire met één van zijn liefjes verdoken te houden. De dames van dienst worden gespeeld door Ellen Schoeters en Britt Van der Borght.

Op de koop toe is een brutale diamantroof de oorzaak waarom de opdringerige inspecteur Brandt, gespeeld door Dirk Lavrysen, het tweetal maar blijft bestoken met allerlei lastige vragen. Door zo veel onverwachte situaties raakt het tweetal verstrikt in een web van leugens, overspel en allerlei andere vervelende zaken: conservenblikken die ontploffen, kleren die opbranden en vooral veel rook… Want Danny zijn rustige avond gaat in rook op en verandert in een hysterische nachtmerrie. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een hilarische lachbui van twee uur lang !

Kom Van Dat Dak Af
Speeldata: 12, 13, 19, 20 en 27 november om 20u15, 14 november om 19 uur, 21 november om 15u15, 3, 4, 10, 17 en 18 december om 20u15, 12, 19 en 26 december om 15u15.
Locatie: Zaal Elckerlyc - Frankrijlei 85/87 - 2000 Antwerpen

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: